M Agenturer Aktiebolag

Stockholms län

Information

M Agenturer Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där M Agenturer Aktiebolag finns. I Norrtälje så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. M Agenturer Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket M Agenturer Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. M Agenturer Aktiebolag har funnits sedan och 1974-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till M Agenturer Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Vreta, 761 92, Norrtälje men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0176-55115.

Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är M Agenturer Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

M Agenturer Aktiebolag har idag 556186-9214 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för M Agenturer Aktiebolag

Bolaget skall bedriva försäljning, konsultverksamhet samt konstruktion inom hembelysning, marin belysning och marina tillbehör samt konsultverksamhet inom ekonomi och data och därmed förenlig verksamhet.

I M Agenturer Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Unosson Grandert, Anne Charlotte M som är född 1962 och har titeln VD, Unosson Grandert, Anne Charlotte M som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Unosson, Gunnar Erik som är född 1937 och har titeln Suppleant, Persson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisor, Jansson, Ingemar Nils-Ove som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, .