G. Svenssons Mjölktransporter AB

Stockholms län

Information

556174-0035 är organisationsnummer för bolaget G. Svenssons Mjölktransporter AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som G. Svenssons Mjölktransporter AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrtälje som är den kommunen som G. Svenssons Mjölktransporter AB finns i.

G. Svenssons Mjölktransporter AB har varit registrerat sedan 1972-12-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för G. Svenssons Mjölktransporter AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1973-01-01.

G. Svenssons Mjölktransporter AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrtälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för G. Svenssons Mjölktransporter AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med G. Svenssons Mjölktransporter AB så kan ni göra det på telefon genom 070-3496037 eller genom brev på följande adress:
Hamnv. 6, 761 32, Norrtälje

Bolaget skall utföra godstransporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med G. Svenssons Mjölktransporter AB och det är Svensson, Per Göran som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Gun Margareta som är född 1953 och har titeln Suppleant, Johnsson, Nils Erik Henrik som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,