B.R.J. - Motor Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Norrtälje finns det ett Aktiebolag som heter B.R.J. - Motor Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar B.R.J. - Motor Aktiebolag i Stockholms län. Norrtälje är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

B.R.J. - Motor Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1972-08-07 så har B.R.J. - Motor Aktiebolag varit registrerat och sedan 1972-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är B.R.J. - Motor Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med B.R.J. - Motor Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Esplanaden 17, 761 44, Norrtälje. Vi ni istället prata med B.R.J. - Motor Aktiebolag så kan ni göra det på 0176-13806.

Bolaget ska bedriva fastightesförvaltning, utföra byggtjänster, bilreparationer, bilförsäljning samt detaljhandelsförsäljning inom bilreservdelsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Mattsson, Sven Lennart som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Päivi Kristina som är född 1958 och har titeln Suppleant, Persson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisor, Hammarberg, Karin Elisabeth som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Henningsson, Hans Dorel Benny som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Hammarbergs Revisionsbyrå som är född och har titeln RevisorHenningssons Revisionsbyrå i Norrtälje AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

B.R.J. - Motor Aktiebolag har 556167-8516 som sitt organisationsnummer.