Aktiebolaget Stall Kärven

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga och förvalta fastigheter, driva studier- och skogsbruksverksamhet ävensom entreprenadverksamhet med vägmaskiner samt därmed sammanhängande konsultverksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Stall Kärven vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Norrtälje så är Aktiebolaget Stall Kärven en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Norrtälje arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Norrtälje och i Stockholms län. Redan 1971-01-27 så skapades Aktiebolaget Stall Kärven och verksamheten är har F-skattsedel Aktiebolaget Stall Kärven har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Stall Kärven är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1971-01-01

556144-2210 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Norrtälje.

Just nu är Aktiebolaget Stall Kärven Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Stall Kärven så går det att nå dem via telefon på 070-2221231 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Stall Kärven är Bergström, Knut Ove som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Flodin, Anders Gösta som är född 1968 och har titeln Suppleant, Borvin, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, .