Rimbo Bygg & Entreprenad AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Norrtälje och Rimbo Bygg & Entreprenad AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Rimbo Bygg & Entreprenad AB är ett av dem. Statusen för Rimbo Bygg & Entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

Rimbo Bygg & Entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 1969-10-15. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där företaget finns i jobbar för att företag som Rimbo Bygg & Entreprenad AB ska trivas.

Rimbo Bygg & Entreprenad AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norrtälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva mark och grundarbeten, bygg och anläggningsarbeten samt uppförande av hus och andra byggnadsverk samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rimbo Bygg & Entreprenad AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Rimbo Bygg & Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Rimbo Bygg & Entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-50661640.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Rimbo Bygg & Entreprenad AB är Stern, Sven Bo som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordkvist, Mariettha Margaretha som är född 1949 och har titeln Suppleant, Magnusson, Jean Göran Robert som är född 1952 och har titeln Revisor, Revisab Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Rimbo Bygg & Entreprenad AB har 556129-7234 som sitt organisationsnummer.