Business Extension i Norrtälje Aktiebolag

Stockholms län

Information

Business Extension i Norrtälje Aktiebolag är en verksamhet som finns i Norrtälje. I Business Extension i Norrtälje Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hultin, Sven Ola som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultin, Mats Torulf som är född 1961 och har titeln Suppleant, Persson, Bo Staffan Cherster som är född 1949 och har titeln Revisor, Jansson, Ingemar Nils-Ove som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Business Extension i Norrtälje Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Business Extension i Norrtälje Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall utveckla, underhålla och försälja interna och externa datorlösningar och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Business Extension i Norrtälje Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Business Extension i Norrtälje Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Business Extension i Norrtälje Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Business Extension i Norrtälje Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Business Extension i Norrtälje Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Business Extension i Norrtälje Aktiebolag har 556119-9315 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.