Åhs Kontorstjänst Aktiebolag

Stockholms län

Information

556111-8810 är organisationsnummer för företaget Åhs Kontorstjänst Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Åhs Kontorstjänst Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrtälje som är den kommunen som Åhs Kontorstjänst Aktiebolag finns i.

Åhs Kontorstjänst Aktiebolag har varit registrerat sedan 1967-09-18 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Åhs Kontorstjänst Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

Åhs Kontorstjänst Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrtälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Åhs Kontorstjänst Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Nessen, Eva Katarina -Nessen, Nils Johan Olof -Sjögren, Elisabet Margareta

Vill ni komma i kontakt med Åhs Kontorstjänst Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0175-21283 eller genom brev på följande adress:
Uppsalav. 7, 763 40, Hallstavik

Bolaget skall bedriva skriv- och bokföringsbyrå, fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Åhs Kontorstjänst Aktiebolag och det är Nessen, Eva Katarina som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Nessen, Nils Johan Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Elisabet Margareta som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattis, Per Göran som är född 1969 och har titeln Revisor, Östblom, Björn Mikael som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor