Börje Schröders Entreprenad AB

Stockholms län

Information

Börje Schröders Entreprenad AB är ett av många bolag som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som Börje Schröders Entreprenad AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Börje Schröders Entreprenad AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

Börje Schröders Entreprenad AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1964-12-21. Men sedan 1995-01-01 så har Börje Schröders Entreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sättra 1499, 760 10, Bergshamra. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Börje Schröders Entreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-9526835.

Norrtälje arbetar för att bolag som Börje Schröders Entreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Börje Schröders Entreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolagets skall utföra schakt- och transporttjänster, bedriva bygg- och anläggningsverksamhet samt uthyrning av bodar, maskiner och verktyg inom bygg- och entreprenadbranschen, bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Börje Schröders Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Börje Schröders Entreprenad AB och det är följande personer, Schröder, Börje som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jane som är född 1956 och har titeln Suppleant, Grönström, Gunder Peter Inge som är född 1942 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Börje Schröders Entreprenad AB är 556095-7861.