Brohill AB

Stockholms län

Information

556077-6477 är organisationsnummer för bolaget Brohill AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brohill AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Norrtälje som är den kommunen som Brohill AB finns i.

Brohill AB har varit registrerat sedan 1961-03-08 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brohill AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Brohill AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Norrtälje som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Brohill AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Brohill AB så kan ni göra det på telefon genom 0176-77400 eller genom brev på följande adress:
Norrby Gård, 763 94, Hallstavik

Aktiebolagets verksamhet ska vara att äga och förvalta fastigheter, utföra byggentreprenader och bedriva byggverksamhet, handel med entreprenadmaskiner och byggrelaterade varor samt äga aktier i andra bolag.

Det finns olika personer som har en koppling med Brohill AB och det är Nordin, Per Gunnar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ramming, Robert som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordin, Gertrude Elvira som är född 1930 och har titeln Suppleant, Johnsson, Nils Erik Henrik som är född 1946 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,