Aktiebolaget Norrtälje Bilcentral

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Aktiebolaget Norrtälje Bilcentral. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Norrtälje här finns det många olika Aktiebolag. Aktiebolaget Norrtälje Bilcentral tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Norrtälje jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Aktiebolaget Norrtälje Bilcentral är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556031-2323.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0176-79750 alternativt besöka eller skicka post till Aktiebolaget Norrtälje Bilcentral på följande adress Trädgårdsg. 3, 761 45, Norrtälje.

Aktiebolaget Norrtälje Bilcentral är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Aktiebolaget Norrtälje Bilcentral så sitter följande personer i styrelsen: , , Johansson, Nils Lennart som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Johansson, Sven-Åke som är född 1958 och har titeln Suppleant , . , , .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall driva handel med bilar och driva därmed förenlig verksamhet.