Mats Nilsson Byggservice

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrtälje och Mats Nilsson Byggservice är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mats Nilsson Byggservice är ett av dem. Statusen för Mats Nilsson Byggservice är att Bolaget är aktivt.

Mats Nilsson Byggservice är ett Enskild firma och skapades 1999-10-11. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mats Nilsson Byggservice ska trivas.

Mats Nilsson Byggservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-03-27. I Norrtälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggverksamhet, fastighetsservice.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mats Nilsson Byggservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-05-02.

Idag är Mats Nilsson Byggservice och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Mats Nilsson Byggservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-7523975.

.

De som är på något sätt har med Mats Nilsson Byggservice är Nilsson, Mats Benny Johan som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mats Nilsson Byggservice har 541227-XXXX som sitt organisationsnummer.