AD Marin och Antenn

Stockholms län

Information

AD Marin och Antenn hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där AD Marin och Antenn finns. I Norrtälje så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. AD Marin och Antenn tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket AD Marin och Antenn har haft sedan 1996-01-01. AD Marin och Antenn har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till AD Marin och Antenn så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0176-88770.

Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

AD Marin och Antenn har idag 540215-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för AD Marin och Antenn

Service och montageverksamhet av bilar, fritidsbåtar samt inom kommunikationsbranschen.

I AD Marin och Antenn så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är DANIELSSON, NILS ANDERS MARTIN som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .