Fönster Konsult Peter Linusson

Stockholms län

Information

531217-XXXX är organisationsnummer för bolaget Fönster Konsult Peter Linusson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fönster Konsult Peter Linusson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som Fönster Konsult Peter Linusson finns i.

Fönster Konsult Peter Linusson har varit registrerat sedan 1995-01-14 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Fönster Konsult Peter Linusson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Fönster Konsult Peter Linusson är och det finns flera bolag i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Fönster Konsult Peter Linusson är följande:

Vill ni komma i kontakt med Fönster Konsult Peter Linusson så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom fönsterbranschen. energivinst och underhållsberäkningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Fönster Konsult Peter Linusson och det är Linusson, Kaj Peter Gunnar som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,