Synmottagningen Norrtälje optik Anders Holmblad

Stockholms län

Information

530506-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Synmottagningen Norrtälje optik Anders Holmblad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Synmottagningen Norrtälje optik Anders Holmblad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som Synmottagningen Norrtälje optik Anders Holmblad finns i.

Synmottagningen Norrtälje optik Anders Holmblad har varit registrerat sedan 1996-02-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Synmottagningen Norrtälje optik Anders Holmblad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

Synmottagningen Norrtälje optik Anders Holmblad är och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Synmottagningen Norrtälje optik Anders Holmblad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Synmottagningen Norrtälje optik Anders Holmblad så kan ni göra det på telefon genom 0176-16010 eller genom brev på följande adress:

Optikerverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Synmottagningen Norrtälje optik Anders Holmblad och det är Holmblad, Sven Anders som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma,