Susanne Fagrell Samtalsterapeut i Psykosyntes

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrtälje och Susanne Fagrell Samtalsterapeut i Psykosyntes är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Susanne Fagrell Samtalsterapeut i Psykosyntes är ett av dem. Statusen för Susanne Fagrell Samtalsterapeut i Psykosyntes är att Bolaget är aktivt.

Susanne Fagrell Samtalsterapeut i Psykosyntes är ett Enskild firma och skapades 1999-09-21. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som Susanne Fagrell Samtalsterapeut i Psykosyntes ska trivas.

Susanne Fagrell Samtalsterapeut i Psykosyntes är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Norrtälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Samtalsterapi, personlig utveckling.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Susanne Fagrell Samtalsterapeut i Psykosyntes är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Susanne Fagrell Samtalsterapeut i Psykosyntes och det finns flera bolag som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Susanne Fagrell Samtalsterapeut i Psykosyntes så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-51292337.

.

De som är på något sätt har med Susanne Fagrell Samtalsterapeut i Psykosyntes är Fagrell, Susanne Larsdotter som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Susanne Fagrell Samtalsterapeut i Psykosyntes har 520816-XXXX som sitt organisationsnummer.