F:a Planket, Conny Andersson

Stockholms län

Information

520723-XXXX är organisationsnummer för bolaget F:a Planket, Conny Andersson. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som F:a Planket, Conny Andersson är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som F:a Planket, Conny Andersson finns i.

F:a Planket, Conny Andersson har varit registrerat sedan 1995-02-21 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för F:a Planket, Conny Andersson så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

F:a Planket, Conny Andersson är och det finns flera bolag i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för F:a Planket, Conny Andersson är följande:

Vill ni komma i kontakt med F:a Planket, Conny Andersson så kan ni göra det på telefon genom 010-6682298 eller genom brev på följande adress:

Psykosocialt behandlingsarbete, arbetsinriktad rehabilitering, psykoterapi, konsult, handledning, uppdrag, föreläsningar och utredningar inom ovan nämnda verksamhetsområde, skeppshantverk och restaurering samt uppdrag som fartygsbefäl.

Det finns olika personer som har en koppling med F:a Planket, Conny Andersson och det är Andersson, Conny Ingvar som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,