FÖRETAGSSERVICE ULLA SÖDERBÄRG

Stockholms län

Information

520306-XXXX är organisationsnummer för verksamheten FÖRETAGSSERVICE ULLA SÖDERBÄRG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som FÖRETAGSSERVICE ULLA SÖDERBÄRG är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som FÖRETAGSSERVICE ULLA SÖDERBÄRG finns i.

FÖRETAGSSERVICE ULLA SÖDERBÄRG har varit registrerat sedan 1992-11-05 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för FÖRETAGSSERVICE ULLA SÖDERBÄRG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

FÖRETAGSSERVICE ULLA SÖDERBÄRG är och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för FÖRETAGSSERVICE ULLA SÖDERBÄRG är följande:

Vill ni komma i kontakt med FÖRETAGSSERVICE ULLA SÖDERBÄRG så kan ni göra det på telefon genom 0176-12998 eller genom brev på följande adress:

Bokföring, ordbehandling, förvaltningsuppdrag

Det finns olika personer som har en koppling med FÖRETAGSSERVICE ULLA SÖDERBÄRG och det är SÖDERBÄRG, ANNA ULLA BIRGITTA som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,