Marlon's Garage

Stockholms län

Information

Marlon's Garage hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Marlon's Garage finns. I Norrtälje så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Marlon's Garage tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Marlon's Garage har haft sedan 2006-12-07. Marlon's Garage har funnits sedan och 2006-12-07 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Marlon's Garage så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0176-42580.

Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Marlon's Garage har idag 520229-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Marlon's Garage

Tillverkning, konstruktion och besiktning av bil- och mc fordon. import och export av delar till dessa eller hela fordon.

I Marlon's Garage så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Larsson, Leif Marlon Karl Gustav som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma, .