Susanne's lilla bod

Stockholms län

Information

500731-XXXX är organisationsnummer för företaget Susanne's lilla bod. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Susanne's lilla bod är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som Susanne's lilla bod finns i.

Susanne's lilla bod har varit registrerat sedan 1997-06-06 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Susanne's lilla bod så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Susanne's lilla bod är och det finns flera bolag i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Susanne's lilla bod är följande:

Vill ni komma i kontakt med Susanne's lilla bod så kan ni göra det på telefon genom 0175-70039 eller genom brev på följande adress:

Handel med oparfymerat smink och tvättmedel, oparfymerade hud- och hårvårdsprodukter, hälsokost, bijouterier, brons- och silversmycken, te i lösvikt, keramikmuggar.

Det finns olika personer som har en koppling med Susanne's lilla bod och det är Dahl, Lilian Viktoria Susanne som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma,