Bolka Bil och Motor, Lars Andersson

Stockholms län

Information

Bolka Bil och Motor, Lars Andersson är en verksamhet som finns i Norrtälje. I Bolka Bil och Motor, Lars Andersson finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Lars Georg som är född 1950 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bolka Bil och Motor, Lars Andersson så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bolka Bil och Motor, Lars Andersson på telefon 0176-15942.

Verkstadsrörelse.

Idag är Bolka Bil och Motor, Lars Andersson av bolagstypen Enskild firma.

Bolka Bil och Motor, Lars Andersson är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bolka Bil och Motor, Lars Andersson innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1987-01-01 och Bolka Bil och Motor, Lars Andersson är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1973-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bolka Bil och Motor, Lars Andersson så är det följande:

Bolka Bil och Motor, Lars Andersson har 500523-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.