AJ VVS-Teknik

Stockholms län

Information

490210-XXXX är organisationsnummer för företaget AJ VVS-Teknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AJ VVS-Teknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som AJ VVS-Teknik finns i.

AJ VVS-Teknik har varit registrerat sedan 1997-05-15 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AJ VVS-Teknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

AJ VVS-Teknik är och det finns flera bolag i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för AJ VVS-Teknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med AJ VVS-Teknik så kan ni göra det på telefon genom 0176-220317 eller genom brev på följande adress:

Konsult och installationsverksamhet inom VVS.

Det finns olika personer som har en koppling med AJ VVS-Teknik och det är Jansson, Alf Bror Ivar som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,