SCHAKTFIRMA INGEMAR ANDERSSON

Stockholms län

Information

480222-XXXX är organisationsnummer för företaget SCHAKTFIRMA INGEMAR ANDERSSON. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SCHAKTFIRMA INGEMAR ANDERSSON är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som SCHAKTFIRMA INGEMAR ANDERSSON finns i.

SCHAKTFIRMA INGEMAR ANDERSSON har varit registrerat sedan 1984-11-01 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1986-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SCHAKTFIRMA INGEMAR ANDERSSON så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

SCHAKTFIRMA INGEMAR ANDERSSON är och det finns flera bolag i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för SCHAKTFIRMA INGEMAR ANDERSSON är följande:

Vill ni komma i kontakt med SCHAKTFIRMA INGEMAR ANDERSSON så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Schaktnings- och grävningsarbeten

Det finns olika personer som har en koppling med SCHAKTFIRMA INGEMAR ANDERSSON och det är ANDERSSON, JAN GUNNAR INGEMAR som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma,