KLAS-RUNE JOHANSSON NATURKONSULT

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrtälje och KLAS-RUNE JOHANSSON NATURKONSULT är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och KLAS-RUNE JOHANSSON NATURKONSULT är ett av dem. Statusen för KLAS-RUNE JOHANSSON NATURKONSULT är att Bolaget är aktivt.

KLAS-RUNE JOHANSSON NATURKONSULT är ett Enskild firma och skapades 1992-05-29. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som KLAS-RUNE JOHANSSON NATURKONSULT ska trivas.

KLAS-RUNE JOHANSSON NATURKONSULT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Norrtälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom naturområdet såsom natur- inventering, fotografering, skriverier, föredrag, utställningar samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att KLAS-RUNE JOHANSSON NATURKONSULT är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är KLAS-RUNE JOHANSSON NATURKONSULT och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med KLAS-RUNE JOHANSSON NATURKONSULT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0176-41234.

.

De som är på något sätt har med KLAS-RUNE JOHANSSON NATURKONSULT är JOHANSSON, KLAS RUNE som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

KLAS-RUNE JOHANSSON NATURKONSULT har 460421-XXXX som sitt organisationsnummer.