Kundby Svetsservice

Stockholms län

Information

440719-XXXX är organisationsnummer för bolaget Kundby Svetsservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kundby Svetsservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som Kundby Svetsservice finns i.

Kundby Svetsservice har varit registrerat sedan 2003-03-26 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kundby Svetsservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-10.

Kundby Svetsservice är och det finns flera bolag i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Kundby Svetsservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Kundby Svetsservice så kan ni göra det på telefon genom 070-5686744 eller genom brev på följande adress:

Rörinstallationer, svetsning samt övrig bygg- och reparations- verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kundby Svetsservice och det är Moilanen, Jouko Seth Kalevi som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,