Birger Björnerstedt Trubadur och Trähantverk

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrtälje och Birger Björnerstedt Trubadur och Trähantverk är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Birger Björnerstedt Trubadur och Trähantverk är ett av dem. Statusen för Birger Björnerstedt Trubadur och Trähantverk är att Bolaget är aktivt.

Birger Björnerstedt Trubadur och Trähantverk är ett Enskild firma och skapades 1998-02-25. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där bolaget finns i jobbar för att bolag som Birger Björnerstedt Trubadur och Trähantverk ska trivas.

Birger Björnerstedt Trubadur och Trähantverk är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Norrtälje så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Musikunderhållning. Stödtjänster - konst och snickeridetaljer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Birger Björnerstedt Trubadur och Trähantverk är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-06-23.

Idag är Birger Björnerstedt Trubadur och Trähantverk och det finns flera bolag som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Birger Björnerstedt Trubadur och Trähantverk så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0175-91394.

.

De som är på något sätt har med Birger Björnerstedt Trubadur och Trähantverk är Björnerstedt, Karl Gustav Birger som är född 1943 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Birger Björnerstedt Trubadur och Trähantverk har 431118-XXXX som sitt organisationsnummer.