H.G.L'S PRESSGARNSSERVICE M M

Stockholms län

Information

H.G.L'S PRESSGARNSSERVICE M M är en verksamhet som finns i Norrtälje. I H.G.L'S PRESSGARNSSERVICE M M finns det lite olika personer som är förknippade och det är LARSSON, HANS GUSTAF som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med H.G.L'S PRESSGARNSSERVICE M M så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå H.G.L'S PRESSGARNSSERVICE M M på telefon 0176-238112.

Föräsljning av pressgarn, lysrör, glödlampor, skyddskläder, handskar, flugbekämpningsmedel, hanredskap för jordbruk samt reservdelar till jordbruksmaskiner

Idag är H.G.L'S PRESSGARNSSERVICE M M av bolagstypen Enskild firma.

H.G.L'S PRESSGARNSSERVICE M M är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

H.G.L'S PRESSGARNSSERVICE M M innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och H.G.L'S PRESSGARNSSERVICE M M är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan -0001-11-30.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för H.G.L'S PRESSGARNSSERVICE M M så är det följande:

H.G.L'S PRESSGARNSSERVICE M M har 420801-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.