GITTAN SJÖSTRÖMS DAMFRISERING

Stockholms län

Information

410513-XXXX är organisationsnummer för företaget GITTAN SJÖSTRÖMS DAMFRISERING. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som GITTAN SJÖSTRÖMS DAMFRISERING är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som GITTAN SJÖSTRÖMS DAMFRISERING finns i.

GITTAN SJÖSTRÖMS DAMFRISERING har varit registrerat sedan 1977-01-26 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1984-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för GITTAN SJÖSTRÖMS DAMFRISERING så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

GITTAN SJÖSTRÖMS DAMFRISERING är och det finns flera bolag i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för GITTAN SJÖSTRÖMS DAMFRISERING är följande:

Vill ni komma i kontakt med GITTAN SJÖSTRÖMS DAMFRISERING så kan ni göra det på telefon genom 0176-50535 eller genom brev på följande adress:

Damfrisering

Det finns olika personer som har en koppling med GITTAN SJÖSTRÖMS DAMFRISERING och det är SJÖSTRÖM, SANNY MARGITA som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,