Rimbo Mark & Skog Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Norrtälje och Rimbo Mark & Skog Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Rimbo Mark & Skog Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Rimbo Mark & Skog Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Rimbo Mark & Skog Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2007-03-07. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där företaget finns i jobbar för att företag som Rimbo Mark & Skog Kommanditbolag ska trivas.

Rimbo Mark & Skog Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-14. I Norrtälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Skogs- och markentreprenader samt därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rimbo Mark & Skog Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-04-14.

Idag är Rimbo Mark & Skog Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Rimbo Mark & Skog Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-2161409.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Rimbo Mark & Skog Kommanditbolag är Bengs, Karl-Erik Mikael som är född 1949 och har titeln Komplementär, Kilen, Arild som är född 1962 och har titeln Kommanditdelägare, .

Rimbo Mark & Skog Kommanditbolag har 969709-3400 som sitt organisationsnummer.