Lantliv med tegel Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Lantliv med tegel Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som Lantliv med tegel Kommanditbolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Lantliv med tegel Kommanditbolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-02-17. Men sedan 2003-06-07 så har Lantliv med tegel Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ortala By 7770, 760 40, Väddö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Lantliv med tegel Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0176-52485.

Norrtälje arbetar för att företag som Lantliv med tegel Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Lantliv med tegel Kommanditbolag. Det finns flera företag i Stockholms län.

Hästhållning, stuguthyrning samt byggnadsarbeten.

Firmatecknare för Lantliv med tegel Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Lantliv med tegel Kommanditbolag och det är följande personer, Samuelsson, Kenth Birger som är född 1950 och har titeln Komplementär, Samuelsson, Lena Britt-Mari som är född 1956 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Lantliv med tegel Kommanditbolag är 969691-6866.