Roslagens Ventilation och Isolering Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Norrtälje och Roslagens Ventilation och Isolering Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Roslagens Ventilation och Isolering Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Roslagens Ventilation och Isolering Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Roslagens Ventilation och Isolering Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2003-01-22. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Roslagens Ventilation och Isolering Handelsbolag ska trivas.

Roslagens Ventilation och Isolering Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-13. I Norrtälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Ventilation, isolering, brandskydd, bygg, el, rör vvs, håltagning och rivning. Hudvård, försäljning av hudvårdsprodukter, kroppsvård, ansiktsvård.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Roslagens Ventilation och Isolering Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-03-13.

Idag är Roslagens Ventilation och Isolering Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Roslagens Ventilation och Isolering Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3523346.

Bolagets firma tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Roslagens Ventilation och Isolering Handelsbolag är Haag, Jan Erik som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Quakkelaar, Linda Maria Gabriella som är född 1974 och har titeln Bolagsman, .

Roslagens Ventilation och Isolering Handelsbolag har 969691-0463 som sitt organisationsnummer.