Kjellese Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Norrtälje och Kjellese Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kjellese Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Kjellese Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Kjellese Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2002-10-28. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kjellese Handelsbolag ska trivas.

Kjellese Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13. I Norrtälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning av telefoni- och energiabonnemang.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kjellese Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-01-13.

Idag är Kjellese Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Kjellese Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57973507.

Firman tecknas ensam av -Jansson, Kjell Arne.

De som är på något sätt har med Kjellese Handelsbolag är Jansson, Kjell Arne som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Jansson, Martina Therese som är född 1986 och har titeln Bolagsman, .

Kjellese Handelsbolag har 969689-1317 som sitt organisationsnummer.