Junhager Consulting Kommanditbolag

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Norrtälje och Junhager Consulting Kommanditbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Junhager Consulting Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Junhager Consulting Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Junhager Consulting Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2001-01-12. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där företaget finns i jobbar för att företag som Junhager Consulting Kommanditbolag ska trivas.

Junhager Consulting Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16. I Norrtälje så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Företags- skatte- och byggnationskonsultationer, revision, controller och redovisningskonsulter, Ny-, till- och ombyggnationer. Byggbesiktningar och kvalitetssäkerhetsuppdrag och konsultationer och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Junhager Consulting Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-02-16.

Idag är Junhager Consulting Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Junhager Consulting Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0175-71980.

Firman tecknas av Ola Junhager ensam..

De som är på något sätt har med Junhager Consulting Kommanditbolag är Junhager, Ola Van som är född 1967 och har titeln Komplementär, Junhager, Victoria Maria som är född 1972 och har titeln Kommanditdelägare, .

Junhager Consulting Kommanditbolag har 969674-9929 som sitt organisationsnummer.