Hallstavikskrossen Handelsbolag

Stockholms län

Information

969652-0866 är organisationsnummer för verksamheten Hallstavikskrossen Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hallstavikskrossen Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Norrtälje som är den kommunen som Hallstavikskrossen Handelsbolag finns i.

Hallstavikskrossen Handelsbolag har varit registrerat sedan 1998-08-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hallstavikskrossen Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Hallstavikskrossen Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Hallstavikskrossen Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Hallstavikskrossen Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0175-22150 eller genom brev på följande adress:

Bolaget skall bedriva stenkross och därmed jämförlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hallstavikskrossen Handelsbolag och det är Hallstaviks Schakt AB som är född och har titeln Bolagsman, Häveröortens Lastbilcentral ekonomisk förening som är född och har titeln Bolagsman,