Mon Light Handelsbolag

Stockholms län

Information

969630-8288 är organisationsnummer för verksamheten Mon Light Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mon Light Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Norrtälje som är den kommunen som Mon Light Handelsbolag finns i.

Mon Light Handelsbolag har varit registrerat sedan 1996-10-04 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mon Light Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Mon Light Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Mon Light Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Mon Light Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0176-235366 eller genom brev på följande adress:
Lövsångarev. 3, 544 92, Hjo

Handel med textilier och presentartiklar.

Det finns olika personer som har en koppling med Mon Light Handelsbolag och det är Grotelüschen, Maj-Britt Sylvia som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Grotelüschen, Werner Wolfgang som är född 1943 och har titeln Bolagsman,