Grankullens Handelsbolag

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Norrtälje och Grankullens Handelsbolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Grankullens Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Grankullens Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Grankullens Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1995-12-19. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Grankullens Handelsbolag ska trivas.

I Norrtälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bedriva handel och uppfödning av djur samt handel med varor och tjänster inom området hem och trädgård. Vidare bedriva tillverkning, förädling och handel av matvaror och kemiskt tekniska produkter samt servering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Grankullens Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-05-05.

Idag är Grankullens Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Grankullens Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0175-40118.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Grankullens Handelsbolag är Johansson, Sari Annikka som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Landerholm, Per Krister som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Grankullens Handelsbolag har 969622-0392 som sitt organisationsnummer.