Fortune luck house Handelsbolag

Stockholms län

Information

969600-2626 är organisationsnummer för bolaget Fortune luck house Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fortune luck house Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Norrtälje som är den kommunen som Fortune luck house Handelsbolag finns i.

Fortune luck house Handelsbolag har varit registrerat sedan 1993-11-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fortune luck house Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Fortune luck house Handelsbolag är och det finns flera bolag i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Fortune luck house Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Fortune luck house Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Stationshuset , 762 00, Rimbo

Restaurang och annan matserveringsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fortune luck house Handelsbolag och det är Chung Lo, Kim Chien Chien som är född 1968 och har titeln Bolagsman, Lo, David Shen Mein som är född 1955 och har titeln Bolagsman,