VARDALA GÅRD CONSULTING HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916642-7311 är organisationsnummer för verksamheten VARDALA GÅRD CONSULTING HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som VARDALA GÅRD CONSULTING HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Norrtälje som är den kommunen som VARDALA GÅRD CONSULTING HANDELSBOLAG finns i.

VARDALA GÅRD CONSULTING HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1992-12-30 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för VARDALA GÅRD CONSULTING HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

VARDALA GÅRD CONSULTING HANDELSBOLAG är och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för VARDALA GÅRD CONSULTING HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med VARDALA GÅRD CONSULTING HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Vardala Gård , 762 94, Rimbo

Konsultation avseende läkemedelsbranschen, båtcharter samt entreprenad inom gräv och schakt.

Det finns olika personer som har en koppling med VARDALA GÅRD CONSULTING HANDELSBOLAG och det är Bender, Per Mikael som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Bender, Sallie Jean som är född 1960 och har titeln Bolagsman,