JERNBRUKET KOMMANDITBOLAG

Stockholms län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Norrtälje och JERNBRUKET KOMMANDITBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och JERNBRUKET KOMMANDITBOLAG är ett av dem. Statusen för JERNBRUKET KOMMANDITBOLAG är att Bolaget är aktivt.

JERNBRUKET KOMMANDITBOLAG är ett Kommanditbolag och skapades 1990-06-19. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som JERNBRUKET KOMMANDITBOLAG ska trivas.

I Norrtälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Uppställning, djuruppfödning, jordbruk, köp och försäljning av lantbruksprodukter, utrusting och material, uthyrning av uppställningsytor samt därmed förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att JERNBRUKET KOMMANDITBOLAG inte är momsregistrerat.

Idag är JERNBRUKET KOMMANDITBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med JERNBRUKET KOMMANDITBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med JERNBRUKET KOMMANDITBOLAG är Jernberg, Nils Olov Vilhelm som är född 1941 och har titeln Komplementär, Jernberg, Carl Peter Wilhelm som är född 1963 och har titeln Kommanditdelägare, .

JERNBRUKET KOMMANDITBOLAG har 916630-1243 som sitt organisationsnummer.