ERIKSSON & LILJEGREN FRISÖR HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

ERIKSSON & LILJEGREN FRISÖR HANDELSBOLAG hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där ERIKSSON & LILJEGREN FRISÖR HANDELSBOLAG finns. I Norrtälje så finns det många olika Handelsbolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Handelsbolag. ERIKSSON & LILJEGREN FRISÖR HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har ej F-skatt. ERIKSSON & LILJEGREN FRISÖR HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till ERIKSSON & LILJEGREN FRISÖR HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Kyrkog. 8, 761 30, Norrtälje men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5876972.

Norrtälje arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

ERIKSSON & LILJEGREN FRISÖR HANDELSBOLAG har idag 916620-8778 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för ERIKSSON & LILJEGREN FRISÖR HANDELSBOLAG

Herrfrisör

I ERIKSSON & LILJEGREN FRISÖR HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är ERIKSSON, LEIF HARRY HJALMAR som är född 1949 och har titeln Bolagsman, LILJEGREN, BERIT HILLEVI som är född 1951 och har titeln Bolagsman, .