NORRTÄLJES HÅRFIXARE HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

916613-5799 är organisationsnummer för företaget NORRTÄLJES HÅRFIXARE HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NORRTÄLJES HÅRFIXARE HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Norrtälje som är den kommunen som NORRTÄLJES HÅRFIXARE HANDELSBOLAG finns i.

NORRTÄLJES HÅRFIXARE HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1987-02-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för NORRTÄLJES HÅRFIXARE HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

NORRTÄLJES HÅRFIXARE HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för NORRTÄLJES HÅRFIXARE HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med NORRTÄLJES HÅRFIXARE HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 0176-223220 eller genom brev på följande adress:
Nyg. 8, 761 30, Norrtälje

Dam- och herrfrisering samt försäljning av i branschen förekommande förnödenheter

Det finns olika personer som har en koppling med NORRTÄLJES HÅRFIXARE HANDELSBOLAG och det är Magnusson, Rose-Anette som är född 1962 och har titeln Bolagsman, WALLIN, EVA MONICA som är född 1959 och har titeln Bolagsman,