REDOVISNINGSFIRMA E K KONSULT HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

REDOVISNINGSFIRMA E K KONSULT HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som REDOVISNINGSFIRMA E K KONSULT HANDELSBOLAG finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

REDOVISNINGSFIRMA E K KONSULT HANDELSBOLAG är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

REDOVISNINGSFIRMA E K KONSULT HANDELSBOLAG som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1986-04-30. Men sedan 1987-01-01 så har REDOVISNINGSFIRMA E K KONSULT HANDELSBOLAG varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hantverkareg. 11, 761 30, Norrtälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på REDOVISNINGSFIRMA E K KONSULT HANDELSBOLAG så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0176-17400.

Norrtälje arbetar för att bolag som REDOVISNINGSFIRMA E K KONSULT HANDELSBOLAG ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för REDOVISNINGSFIRMA E K KONSULT HANDELSBOLAG. Det finns flera bolag i Stockholms län.

Dataredovisning och därmed förenlig utbildning

Firmatecknare för REDOVISNINGSFIRMA E K KONSULT HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Det finns idag lite personer som är kopplade till REDOVISNINGSFIRMA E K KONSULT HANDELSBOLAG och det är följande personer, Karlsson, Eva Marie som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Radojewski, Lars Åke som är född 1954 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för REDOVISNINGSFIRMA E K KONSULT HANDELSBOLAG är 916613-5138.