Salong Pegasus Kommanditbolag

Stockholms län

Information

916607-9898 är organisationsnummer för verksamheten Salong Pegasus Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Pegasus Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Norrtälje som är den kommunen som Salong Pegasus Kommanditbolag finns i.

Salong Pegasus Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1995-05-24 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Pegasus Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Salong Pegasus Kommanditbolag är och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Salong Pegasus Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Salong Pegasus Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0176-19333 eller genom brev på följande adress:
Orrv. 4, 761 63, Norrtälje

Herr- och damfrisering

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Pegasus Kommanditbolag och det är Stålhammar, Inger Britt-Marie som är född 1947 och har titeln Komplementär, Stålhammar, Anders som är född 1946 och har titeln Kommanditdelägare,