BERGSHAMRA INDUSTRI AUTOMATION HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

BERGSHAMRA INDUSTRI AUTOMATION HANDELSBOLAG är ett bolag som finns i Norrtälje. I BERGSHAMRA INDUSTRI AUTOMATION HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sjöblom, Britt Ann-Helen som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Sjöblom, Per Olof som är född 1949 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med BERGSHAMRA INDUSTRI AUTOMATION HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå BERGSHAMRA INDUSTRI AUTOMATION HANDELSBOLAG på telefon 0176-261399.

Montering och konstruktion av elektriska och elek- troniska materiel

Idag är BERGSHAMRA INDUSTRI AUTOMATION HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

BERGSHAMRA INDUSTRI AUTOMATION HANDELSBOLAG är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

BERGSHAMRA INDUSTRI AUTOMATION HANDELSBOLAG innehar F-skattsedel och det har de haft sedan -0001-11-30 och BERGSHAMRA INDUSTRI AUTOMATION HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för BERGSHAMRA INDUSTRI AUTOMATION HANDELSBOLAG så är det följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

BERGSHAMRA INDUSTRI AUTOMATION HANDELSBOLAG har 916604-2565 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.