COLLINS OSTBOD HANDELSBOLAG

Stockholms län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Norrtälje och COLLINS OSTBOD HANDELSBOLAG är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och COLLINS OSTBOD HANDELSBOLAG är ett av dem. Statusen för COLLINS OSTBOD HANDELSBOLAG är att Bolaget är aktivt.

COLLINS OSTBOD HANDELSBOLAG är ett Handelsbolag och skapades 1983-06-07. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som COLLINS OSTBOD HANDELSBOLAG ska trivas.

COLLINS OSTBOD HANDELSBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Norrtälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Detaljhandel med ost och delikatesser samt därmed förenlig verksamhet

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att COLLINS OSTBOD HANDELSBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1984-01-01.

Idag är COLLINS OSTBOD HANDELSBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med COLLINS OSTBOD HANDELSBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0176-17770.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med COLLINS OSTBOD HANDELSBOLAG är Lundberg, Ulrika Anna-Lena som är född 1964 och har titeln Bolagsman, Zuppone, Mattias Antonio som är född 1977 och har titeln Bolagsman, .

COLLINS OSTBOD HANDELSBOLAG har 916599-9690 som sitt organisationsnummer.