HANDELSBOLAGET SNICKAR-JANNE RÖKSTA

Stockholms län

Information

HANDELSBOLAGET SNICKAR-JANNE RÖKSTA är ett av många verksamheter som finns i Norrtälje. Det är nämligen den kommunen som HANDELSBOLAGET SNICKAR-JANNE RÖKSTA finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

HANDELSBOLAGET SNICKAR-JANNE RÖKSTA är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

HANDELSBOLAGET SNICKAR-JANNE RÖKSTA som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1979-10-09. Men sedan 1979-01-01 så har HANDELSBOLAGET SNICKAR-JANNE RÖKSTA varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Röksta 3050, 761 75, Norrtälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HANDELSBOLAGET SNICKAR-JANNE RÖKSTA så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0176-237083.

Norrtälje arbetar för att verksamheter som HANDELSBOLAGET SNICKAR-JANNE RÖKSTA ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för HANDELSBOLAGET SNICKAR-JANNE RÖKSTA. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Nybyggnadsverksamhet samt reparation, trä- och betongarbeten inom byggnadsbranschen

Firmatecknare för HANDELSBOLAGET SNICKAR-JANNE RÖKSTA är följande:
; JAN OSKARSSON ENSAM.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HANDELSBOLAGET SNICKAR-JANNE RÖKSTA och det är följande personer, OSKARSSON, GUN-BRITT LINNÉA som är född 1954 och har titeln Bolagsman, Oskarsson, Jan Arvid som är född 1950 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för HANDELSBOLAGET SNICKAR-JANNE RÖKSTA är 916501-9689.