Conny Östmans entreprenad

Stockholms län

Information

821122-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Conny Östmans entreprenad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Conny Östmans entreprenad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Norrtälje som är den kommunen som Conny Östmans entreprenad finns i.

Conny Östmans entreprenad har varit registrerat sedan 2005-07-26 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Conny Östmans entreprenad så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Conny Östmans entreprenad är och det finns flera verksamheter i Norrtälje som också är .

Firmatecknare för Conny Östmans entreprenad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Conny Östmans entreprenad så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Måleri, snickeri, transporter och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Conny Östmans entreprenad och det är Östman, Carl Conny som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma,