Henke Lennartsson

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrtälje och Henke Lennartsson är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Henke Lennartsson är ett av dem. Statusen för Henke Lennartsson är att Bolaget är aktivt.

Henke Lennartsson är ett Enskild firma och skapades 2007-05-15. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Henke Lennartsson ska trivas.

Henke Lennartsson är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03. I Norrtälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Jord- och skogshantering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Henke Lennartsson är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-03.

Idag är Henke Lennartsson och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Henke Lennartsson så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-9309371.

.

De som är på något sätt har med Henke Lennartsson är Lennartsson, Henrik Per Arvid som är född 1982 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Henke Lennartsson har 820709-XXXX som sitt organisationsnummer.