Lena Bäckmans tapetserar och hantverksservice

Stockholms län

Information

Lena Bäckmans tapetserar och hantverksservice hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Norrtälje som är den kommunen där Lena Bäckmans tapetserar och hantverksservice finns. I Norrtälje så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Lena Bäckmans tapetserar och hantverksservice tillhör bolagstypen Enskild firma och bolaget har F-skatt vilket Lena Bäckmans tapetserar och hantverksservice har haft sedan 2006-03-09. Lena Bäckmans tapetserar och hantverksservice har funnits sedan och 2006-03-09 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Lena Bäckmans tapetserar och hantverksservice så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0176-10849.

Norrtälje arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Lena Bäckmans tapetserar och hantverksservice har idag 790207-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Lena Bäckmans tapetserar och hantverksservice

Laga reparera hästtäcken, möbler, kläder. Sy upp gardiner, kläder på beställning. Renovering av inredningar samt att tillverka hästtäcken med specialstorlekar, enklare möbler till företag och privatpersoner.

I Lena Bäckmans tapetserar och hantverksservice så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bäckman, Lena Christine som är född 1979 och har titeln Innehavare av enskild firma, .