Ulrica Gewalli Crafts & Design

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Norrtälje och Ulrica Gewalli Crafts & Design är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ulrica Gewalli Crafts & Design är ett av dem. Statusen för Ulrica Gewalli Crafts & Design är att Bolaget är aktivt.

Ulrica Gewalli Crafts & Design är ett Enskild firma och skapades 2006-10-17. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Norrtälje där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ulrica Gewalli Crafts & Design ska trivas.

Ulrica Gewalli Crafts & Design är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01. I Norrtälje så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av smycken, väskor och accessoarer.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ulrica Gewalli Crafts & Design är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-08-01.

Idag är Ulrica Gewalli Crafts & Design och det finns flera verksamheter som är det idag i Norrtälje.

Vill man komma i kontakt med Ulrica Gewalli Crafts & Design så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-6287568.

.

De som är på något sätt har med Ulrica Gewalli Crafts & Design är Gewalli, Marie Ulrika som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ulrica Gewalli Crafts & Design har 770711-XXXX som sitt organisationsnummer.