Roslagslamm Ekonomisk förening

Stockholms län

Information

Roslagslamm Ekonomisk förening är en verksamhet som finns i Norrtälje. I Roslagslamm Ekonomisk förening finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carrol, Pia Carina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Dan Erik som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Melin, Jenny Birgitta som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Rengby, Lars Fredrik som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Rundström, Gun Hillevi som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Skoglund, Henrik Anders Richard som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamotÅsberg, Anna Margareta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Grace Diane som är född 1958 och har titeln Suppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Roslagslamm Ekonomisk förening så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Roslagslamm Ekonomisk förening på telefon 073-3968969.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att samordna lammslakt samt att vara en resurs för gemensam marknadsföring, förädling, försäljning och därmed sammanhängande verksamhet.

Idag är Roslagslamm Ekonomisk förening av bolagstypen Ekonomisk förening.

Roslagslamm Ekonomisk förening är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Norrtälje arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Roslagslamm Ekonomisk förening innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Roslagslamm Ekonomisk förening är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Roslagslamm Ekonomisk förening så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Rundström, Gun Hillevi -Skoglund, Henrik Anders Richard

Roslagslamm Ekonomisk förening har 769604-8979 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.